Nederlands
Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje

Onze Categorieën

Apparaten
Charms
Gum
Candy
Capsules
Bouncing Balls
Tattoos

Over ons

Charlier-Brabo Group N.V. (in ‘t kort C.B.G.) is een commercieel familiebedrijf voor import en distributie van FOOD en NON-FOOD producten.

De huidige groep is in 1985 ontstaan uit een fusie van een aantal vennootschappen, allen opgericht door stichter Georges Charlier sinds 1945. Onder zijn leiding werden in 1987 de activiteiten van de N.V. Tocofru (tomatenproducten ELVEA) overgenomen en gefusioneerd met C.B.G..

De groep bestaat uit 64 werknemers en heeft een omzet van meer dan 50 miljoen EUR.

Raymond Charlier, gedelegeerd bestuurder en neef van de stichter, vertelt dat bij de oprichting van elke nieuwe vennootschap Georges Charlier heel doordacht te werk ging omdat hij er in alle activiteiten steeds naar streefde marktleider en exclusief verdeler van merkproducten te zijn, hetgeen zich tevens vandaag nog steeds voortzet.

De groep bestaat op commercieel vlak uit twee afdelingen : FOOD en NON-FOOD.

C.B.G. beschikt over uiterst moderne magazijnen van 20.000m² in Aartselaar, in het midden tussen Brussel en Antwerpen. Zij beschikt tevens over geschikte uitrusting voor promotionele verpakkingen en herverpakkingen alsook over haar eigen wagenpark.

In dezelfde filosofie van de stichter, stemmen wij al onze doelstellingen af en dit met een lange termijn missie en visie.

Dankzij onze kennis en benadering op alle verschillende marktniveau’s, zorgen wij voor groei voor al onze partners, klanten als merkeigenaars, en dit met een algemeen respect voor de verbruiker als voor de natuur.
C.B.G. CHARLIER-BRABO GROUP Boomsesteenweg 28 B-2630 Aartselaar Belgium